Gebruikte apparatuur

Vele horeca bedrijven zijn voorzien van een bedrijfskeuken die na verloop van jaren aan vervanging toe is. Dit kan zijn door de komst van nieuwe innovatieve producten die het werkproces makkelijker maken of juist door een verandering van de kaart of juist het gehele concept. In de meeste gevallen is de betreffende apparatuur in goede staat en nog prima te gebruiken. Wij van Horeca Equipment bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid om hun huidige apparatuur in te ruilen. Die betreffende apparatuur wordt volledig gereinigd en technisch nagekeken alvorens wij deze te koop aanbieden.


We hebben een wekelijks wisselend aanbod in gebruikte horeca apparatuur. Denk hierbij aan een inductie kookeiland, koelingen, vaatwassers, kookpitten, ovens of waterontharders. Via Marktplaats.nl hebben wij een account waar u ons volldige courante aanbod kunt bekijken.

Kijk op: Horeca Equipment Holland voor een compleet overzicht.

Horeca Equipment Holland      -      Rootven 8      -      5531 MB Bladel      -      Postbus 76 - 5530 AB Bladel      -      Tel.: +31 (0)497 64 46 06      -      Fax: +31 (0)497 64 46 07
Sitemap - Webdesign door GSD