Rhima Vaatwastechniek

Rhima vaatwastechniek, voor elke vaat een passende oplossing.

Een goed en efficiënt georganiseerde keuken vraagt om een passende oplossing op het gebied van vaatwastechniek. Logistiek, snelheid, duurzaamheid en vanzelfsprekend een perfect eindresultaat zijn hierbij de belangrijkste criteria. Daarnaast kan het energieverbruik ook een onderdeel zijn waar je bewust van wil zijn. Het komt vaak in eerste instantie niet aan bod bij de aankoop van een vaatwasmachine. Echter zijn dit variabelen kosten die maandelijks terug komen. Besparing op energielasten levert de eerste stap naar een beter rendement, mits er natuurlijk niet ingeleverd wordt op capaciteit en dat begrijpen ze bij Rhima als geen ander.


Aantrekkelijk rendement
Onze ruime kennis en ervaring in de horeca branche spelen een belangrijk rol om u van een goed advies te voorzien. Graag geven wij u een advies dat ertoe leidt dat u een zeer efficiënte werkomgeving creëert met de juiste machine zodat de investering zo snel mogelijk terug verdient. Voor ons zeer uiteenlopend klantenbestand bieden wij ook oplossingen op maat om een meest gunstige R.O.I. te realiseren.

Graag helpen wij u met een eenvoudige glazenspoelmachine tot een complete en innovatieve vaatoplossing. Om u het beste aan te bieden werken wij zeer nauw samen met onze leverancier Rhima.
 

De zekerheden van Rhima:

  • Kwalitatief hoogstaand assortiment
  • Efficiënt energie- en waterverbruik
  • Minimale exploitatiekosten
  • ARBO- en milieuvriendelijk


De Energie Investeringsaftrek 
Een hot item in deze tijd is natuurlijk ons mondiale energieverbruik. Rhima heeft diverse machines in het assortiment die voorzien zijn van diverse vormen van energie- en warmteterugwinning. Het gaat hierbij om vrijgekomen warmte die bij vele andere machines verloren gaat. Deze wordt bij Rhima omgezet in herbruikbare energie. Zo kan het koude leidingwater voorverwarmt worden. Dit is mogelijk door een ingebouwde warmtewisselaar en door een wasemcondensunit die ook meteen de vrijgekomen dampen condenseert. De tweede vorm van energie terugwinning wordt gerealiseerd door het dubbelwandig slangensysteem. Het inkomende koude water wordt middels een dubbelwandig slangensysteem voorverwarmt door het weggaande warme afvoerwater.
 

De beide systemen komen door deze energie terugwinning in aanmerking voor de E.I.A. (Energie Investeringsaftrek) en dragen bij aan een beter millieu.

Bekijk direct het Rhima assortiment:
Rhima glazenspoelmachines
Rhima voorlader vaatwasmachines
Rhima doorschuifvaatwasmachines
Rhima pannen- en gereedschapwasmachines
Rhima korventransportmachine
Rhima omgekeerde osmose


Graag kijken wij naar een passende oplossing voor uw vaat en het voordeel van de energie investeringsaftrek.
Klik hier en kom in contact of bel direct naar: +31(0)497-644606

Horeca Equipment Holland      -      Rootven 8      -      5531 MB Bladel      -      Postbus 76 - 5530 AB Bladel      -      Tel.: +31 (0)497 64 46 06      -      Fax: +31 (0)497 64 46 07
Sitemap - Webdesign door GSD