Showroom

Bedrijfskeukens Showroom

 

"Het adres voor een complete bedrijfskeuken"Bar
Bij ons vindt u inox materialen volledig op maat gemaakt. Bijvoorbeeld een bar die naar uw wensen wordt gemaakt. Denk ook aan onderbouw koelkasten, ijsblokjesmachine en vaatwas oplossingen die uw bar compleet zullen maken.

Graag kijken wij samen met u naar de meest efficiënte inrichting waardoor uw bar indeling het meeste rendement zal opleveren. 

Warme keuken

In onze showroom vind je een opstelling van alle ingrediënten die je nodig hebt om een complete bedrijfskeuken in te richten. Denk onder andere aan combisteamers, vaatwas oplossingen, koel- en vriesapparatuur, steakhousegrills, kookapparatuur en maatwerk. Graag bieden wij u de gekwalificeerde merken en onze eigen product range om u zo de beste kwaliteit te bieden tegen de meest aantrekkelijke prijs.

ProLine is ons eigen lable waarin we hebben gekeken naar de beste componenten en materialen. Om zo de hoogste capaciteit en de optimale bedrijvigheid van u keuken te kunnen te kunnen bieden.

Ook vindt u bij ons vele mogelijkheden als het gaat over waterontharders, warmtebruggen of een mobiele friteuse.
 

Koude keuken

U vind bij ons een ruim aanbod aan koel- en vriesapparatuur. Wij vinden het belangrijk dat de bediening eenvoudig werkt, consistentie van de temperatuur, maximale opslag capaciteit  met een efficiënt energieverbruik. Merken die wij u kunnen bieden zijn onder andere:

Silko, Everlasting en uiteraard onze maatwerk oplossingen.

 

Spoelkeuken

Bij de spoelkeuken is de juiste indeling en de capaciteit van de vaatwasser van cruciaal belang. Iedere spoelkeuken is uniek en afgestemd op de wens van de klant. Door een juiste analyse en een gedegen advies is er veel rendement te behalen. Hierbij te denken aan personeelskosten, het aantal vierkante meters, energie en waterverbruik. Door de juiste samenstelling is er vaak veel meer rendement te behalen waardoor we terug-verdien-tijd aantrekkelijker kunnen maken.

U vind bij ons gerenommeerde merken zoals: Rhima, Meiko en Oreka.
Graag kijken wij samen met u naar de meest efficiënte inrichting van uw bedrijfskeuken, zodat u een maximaal rendement kun behalen. Bel: +31(0)497-644606

 

Horeca Equipment Holland      -      Rootven 8      -      5531 MB Bladel      -      Postbus 76 - 5530 AB Bladel      -      Tel.: +31 (0)497 64 46 06      -      Fax: +31 (0)497 64 46 07
Sitemap - Webdesign door GSD