Silko kook/koel-apparatuur


SILKO ESSENCE, strak en minimalistisch

De Silko Essence 700/900/1100-kooklijnen bieden een volledig gamma aan apparatuur die flexibel en effectief inzetbaar zijn en voldoen aan alle praktische functionaliteitseisen van een professionele keuken. Modulair opgebouwd en een optimale betrouwbaarheid vooral dankzij de dikte van de bladen, de ergonomische vormgeving en de hoogwaardige materialen. Eenvoudige reiniging dankzij het ontwerp, met aandacht voor elk detail. Efficiënt, dankzij de hoge veiligheids- en technische normen.

Modern, minimalistisch en elegant, zijn belangrijke elementen die het Silko Essence gamma onderscheiden. Strakke, elegante lijnen zorgen voor evenwicht en harmonie. Maar er is nog veel meer: ​​het ontwerp is functioneel en eenvoudig in gebruik en het onderhoud is snel, voor maximale hygiëne en functionaliteit, waardoor er meer ruimte is voor creativiteit en het bereiden van gerechten​.
 

De Silko 700/900 Dynamic kooklijn is een zeer innovatieve en niet eerder vertoonde toevoeging op de gebruikelijke standaard onderkasten.
Een traditioneel keuken-systeem biedt meestal onderkasten met deuren, een ongemakkelijke oplossing voor het verzamelen of opslaan van de voorwerpen. De benodigdheden die meestal worden geplaatst in deze bijna ontoegankelijke en onverlichte onderkasten zijn moeilijk bereikbaar en verplichten je om in lastige posities te werken. Dankzij het "Essence Dynamic" systeem krijgt u een functionele en praktische ruimte, waarbij u de volledige inhoud bij de hand heeft, gemakkelijk toegankelijk en zichtbaar. Silko Dynamic biedt oplossingen met één of twee ingebouwde lades met full-extensie. In aanvulling op een nog grotere organisatie kunnen de lades zelfs worden geleverd met een indeling.


SILKO EVOLUTION, een revolutie in de keuken

De restaurantwereld is voortdurend in ontwikkeling. Onze levensstijl verandert en restaurants veranderen mee. Volgen- of ontwikkelen van nieuwe trends, gezelligheid en de wijze waarop voedsel wordt geconsumeerd zijn de hedendaagse keywords. Vakmanschap- en professionaliteit wordt versterkt door nieuwe elementen: het ontwerp, stijl en uitsraling van de inrichting . Het restaurant ligt in het centrum van deze revolutie en is een ondernemende uitdaging voor vakmensen met innovatieve ideeën. De producten van de Silko Evolution-lijn beantwoordt deze nieuwe behoeften, het aanbieden van oplossingen die kunnen evolueren met de omgeving die hen omringt. Een zeer moderne technologie en kooksysteem ontvouwt zich binnen de hedendaagse, elegante elementen van het meubilair.
 


SILKO EXTREME, robuuste kwaliteit fuseert met geavanceerde technologie in een perfecte balans​

Krachtig en solide, Silko Extreme is ideaal voor de meest uitdagende restaurantdiensten waarbij output, efficiency en flexibiliteit ten dienste zijn van de behoeften van degenen die in deze sector actief zijn. Hoge kwaliteit en maximale productiviteit, Silko Extreme completeert de traditioneel uitgeruste keuken om de productiecapaciteit te verhogen en/of uit te breiden. Ideaal voor fast-food/restaurantketens, productiecentra of "gewoon" voor een veeleisende ondernemer- of keukenchef. Silko Extreme combineert een maximale efficiëntie van de productie met de kwaliteit van een duurzaam en degelijk gebouwde uitrusting. De beste productienormen zijn gegarandeerd dankzij technologische systemen die u in staat stellen om tijd en temperatuur te regelen met de grootst mogelijke precisie. Het assortiment bestaat uit zes vrijstaande modellen waarbij bedieningsgemak en betrouwbaarheid het uitgangspunt waren. Een innovatieve opening biedt gemakkelijke toegang tot onderdelen van de apparatuur. Verminderde interventie en servicetijden dragen bij  aan reductie van beheerskosten

Horeca Equipment Holland      -      Rootven 8      -      5531 MB Bladel      -      Postbus 76 - 5530 AB Bladel      -      Tel.: +31 (0)497 64 46 06      -      Fax: +31 (0)497 64 46 07
Sitemap - Webdesign door GSD