Keuken Golfclub De Dommel St.Michielsgestel

04 december 2012

Het restaurant van Golfclub De Dommel in St.Michielsgestel gaat gefaseerd uitbreiden en moderniseren. Onlangs kregen wij de opdracht om de eerste upgrade uit te gaan voeren begin Januari 2013. Deze upgrade bestaat vooral uit de levering van Moduline cook&hold en slowcooking apparatuur. De wens van de uitbater was om de kookactiviteiten zoveel mogelijk te gaan ontkoppelen waardoor er met een geringe personeelsbezetting toch mooie gerechten op tafel komen. Door deze nieuwe manier van werken kan er met relatief weinig inspanningen toch in een grote behoefte worden voorzien en creëert men rust in de keuken tijdens de uitgifte. De Moduline apparatuur biedt de mogelijkheid om producten zoals bv. vlees/braadstukken langzaam (overnacht's) te garen en warm te houden zonder kwaliteitsverlies. Door deze lage temperatuur garing met delta-T blijven de vleessappen behouden en krijgt het product een zeer zachte structuur. Kenmerkend voor de Moduline apparatuur is de statische warmte door een verwarmingskabel die als het ware om de ovenkamer is gewikkeld.  Tevens zal de keuken voorzien worden van een nieuwe vrieswerkbank, een preptable en een nieuwe Rhima WD6 vaatwasmachine met wasemcondensunit.


<< Terug
Privacy Policy - Sitemap - Webdesign door GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.