16 september 2014

BRITA bestaat uit een groep bedrijven die wereldwijd opereert met internationale dochterondernemingen en productielocaties in Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië. 82 % van de verkoop wordt gerealiseerd buiten de grenzen van de eigen Duitse markt. Sinds 1980 breidt dit familiebedrijf zich succesvol uit op alle internationale markten, zodat BRITA producten vrijwel overal verkrijgbaar zijn. Wereldwijd vloeit in huishoudens, restaurants, vendingautomaten en waterdispensers BRITA gefilterd water.

 

Versheid, aroma, smaak

Combisteamers en bakovens in professionele keukens zijn geavanceerde apparaten die met hoge investeringen gepaard gaan en die dagelijks worden gebruikt. Deze apparaten moeten niet alleen hun aanschaffingskosten terugbetalen, maar uiteindelijk ook winst opleveren. Ze moeten dag in dag uit betrouwbaar draaien. Elke machineuitval kost immers geld.

Maar kalk kan ook hier problemen veroorzaken. Niet alleen in de gaarruimte kan kalk zich afzetten, maar ook op verwarmingselementen en andere, meer fijngevoelige machineonderdelen.

Gevolg: de machine slijt sneller. Bak- en kookprogramma's verlopen niet meer zonder problemen. De gaarruimte moet voor veel kosten worden gereinigd. Het kost meer energie om de benodigde verwarmingstemperaturen te bereiken.

 

Stralend glaswerk, stralende gasten.

De weg naar een glanzend, poleervrij eindresultaat begint al voordat de vaatwasser of glazenspoelmachine wordt ingeschakeld. Want als het waswater een voor deze toepassing optimale samenstelling heeft, valt er veel tijd en geld te besparen.

Verantwoordelijk voor uitval of schade aan de machine, maar ook voor vlekken en strepen op de schone vaat zijn in de meeste gevallen mineralen die bij heet water aanslag vormen. Dezelfde mineralen zorgen er ook voor dat glas en fijn porselein dof en onooglijk wordt, decors worden bij wijze van spreken afgeschuurd.

Ook de machine lijdt schade als er kalk op de machineonderdelen neerslaat. De machine moet dan per spoelbeurt meer reinigingsmiddel en naglansmiddel gebruiken en niet op de laatste plaats verbruikt de machine meer energie.

Brita Professional heeft voor elke toepassing een pasklare oplossing, of het nu "eenvoudig" ontharden van water betreft of als het gaat om  het produceren van volledig gedemineraliseerd water voor het poleervrij op laten drogen van glaswerk- en bestek.

 

Klik hier om naar onze Brita productpagina te gaan: www.uwbedrijfskeuken.nl/nl/438/brita-professional-waterbehandeling


<< Terug
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.