Bedrijfskeukens

De vele apparaten die u in bedrijfskeukens terug kunt vinden, zijn bij Horeca Equipment Holland te bestellen. Wij hebben onder andere bedrijfskoelingen, combisteamers, vaatwasmachines en kook- en bakapparatuur voor de verschillende bedrijfskeukens. Wij werken met verschillende leveranciers van apparatuur voor bedrijfskeukens, zodat wij u goed kunnen adviseren. Doordat wij al veel ervaring hebben met de verschillende apparaten kunnen wij naar aanleiding van uw wensen en eisen en de gebruiksomstandigheid adviseren welk apparaat het meest geschikt is. Daarbij maakt het niet uit of u een grote of kleine keuken heeft en apparaten nodig heeft voor veelvuldig of regelmatig gebruik.

 

Wij hebben al veel bedrijfskeukens voorzien van de nodige apparatuur en kunnen door deze ervaring een goede service bieden bij levering, onderhoud en reparatie. De apparatuur is online via onze webshop te bestellen. Bij elk apparaat vindt u een uitgebreide omschrijving van de mogelijkheden.

 

Met vragen over de apparatuur voor bedrijfskeukens kunt u contact opnemen door op de

contactbutton te drukken, u wordt dan rechtstreeks naar een e-mailprogramma geleid. Wij zullen uw vragen op zo kort mogelijke termijn, zo duidelijk mogelijk beantwoorden.

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.