Combisteamer

In de echte professionele keuken van een bedrijf of instelling hoort een combisteamer thuis. Bij Horeca Equipment kunt u terecht voor uw ontwerp van uw keuken, waarin de nieuwe combisteamer een plaats kan krijgen. Ons deskundig personeel denkt met u mee over de werkbaarheid in uw keuken en de efficiëntie die uw combisteamer nodig heeft. Veiligheid en functionaliteit staan hierbij voorop.

 

U kunt een afspraak maken om eens in de showroom van Horeca Equipment te komen kijken. Hier ziet u een selectie aan hoogwaardige apparatuur, voor de echte professionele werkomgeving. Onze deskundige medewerkers kunnen u hier uitvoerig voorlichten en demonstreren welke combisteamer passend zou zijn in uw keuken.

 

Weet u al precies welke combisteamer u nodig heeft? Dan kunt u deze direct online bestellen via de webshop. Plaats de combisteamer in uw winkelmandje en doorloop eenvoudig het bestelformulier. Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door middel van een e-mail te sturen. Of u belt met het telefoonnummer: +31 (0)497 64 46 06.

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.