Rhima DR-40 (S) glazen-en kop/schotel spoelmachine

Rhima DR 40(S), de volledig dubbelwandige glazenspoelmachineDeze volledig dubbelwandige glazenspoelmachine is geheel uitgevoerd in chroomnikkel roestvrijstaal en is ontworpen om snel gemakkelijk grote aantallen glaswerk en/of kop en schotels te reinigen. Deze glazenspoelmachine is door zijn fluisterstille werking bijzonder geschikt voor achter de bar.

 

Fluisterstille werking
Doordat de glazenspoelmachine volledig dubbelwandig is, werkt de machine zeer rustig. In een bar met achtergrondmuziek is een dubbelwandige glazenspoelmachine een goede keuze.
 

Compacte afmeting
De machine heeft een afmeting van 460 x 545 x 715 mm (bxdxh) en is daardoor makkelijk plaatsbaar onder een barblad of werktafel. Bij een vrije opstelling is een RVS verhoging leverbaar voor een ideale werkhoogte.
 

Korfafmeting 40 x 40 cm
De glazenspoelmachine wordt geleverd met 2 vaatkorven. Eén korf met vlakke bodem voor grote glazen of kopjes. Tevens wordt een
schotel inzet en een bestekkorfje meegeleverd. De tweede korf is een glazenkorf voor 3 rijen glazen, waarbij de glazen iets schuin
staan waardoor er geen water op de voet van het glas achterblijft. De machine is geschikt voor glazen tot 29 cm hoogte.
 

Eenvoudig te bedienen
Zodra een korf gevuld is, wordt deze in de machine geplaatst en met een simpele druk op de startknop wordt het automatische was-programma van 2 minuten gestart. Na het wasprogramma wordt het waswater van de glazen gespoeld met heet naspoelwater van
82º C uit de ingebouwde boiler. Het naspoelwater verbruik bedraagt slechts 2,5 liter per wasbeurt.
 

Makkelijk in onderhoud
Doordat de machine volledig dubbelwandig is, is ook het dagelijks onderhoud aan de machine erg eenvoudig. De korfgeleiders zijn niet gemonteerd, maar diepgetrokken in de zijwanden. De hoeken in de achterwand zijn afgerond, evenals de bodem van de wastank. Hierdoor wordt het schoonmaken van de glazenspoelmachine erg eenvoudig.
 

Leverbaar met ingebouwde waterontharder en/of afvoerpomp
Optioneel is de glazenspoelmachine leverbaar met een ingebouwde waterontharder. Indien de machine wordt aangesloten op hard
water (>5º dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder. Voor die plaatsen waar de waterafvoer gelijk of hoger zit dan de bodem van de wastank is een model met ingebouwde afvoerpomp leverbaar.
 

Specificaties
Rhima Model A fm. (mm) Aansluitwaarde
DR 40 460x545x715 3,1 kW/230 V
DR 40S (met waterontharder) 460x545x715 3,1 kW/230 V
Standaard levering inclusief
Roestvrijstalen naspoelboiler
Naspoelmiddeldoseerapparaat
2 Vaatkorven
Bestekbeker

Bestel de Rhima DR-40 direct in onze webshop vanaf € 2.355

Accessoires
Wasmiddeldoseerunit

Afvoerpomp
Roestvrijstalen verhogingsbokje
Ingebouwde waterontharder
Vaatkorven

Werkt u momenteel nog niet met een glazenspoelmachine? Graag berekenen wij voor het voordeel als u dat karwei aan de Rhima DR-39 over laat.
Klik hier voor onze contactpagina of bel: +31 (0)497-644606

Rhima  
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.