Grootkeuken

Horeca Equipment, gevestigd te Bladel is gespecialiseerd in grootkeuken materialen. Een gespecialiseerd bedrijf dat u op alle vlakken voor uw professionele keuken van dienst kan zijn. Voor de aanschaf van grootkeuken materiaal dient u goed geadviseerd te worden, daar u lange tijd van kwalitatief goede materialen gebruik wilt kunnen maken. Horeca Equipment is de specialist op het gebied van grootkeuken materialen.

 

Tijdens een bezoek aan onze showroom (gelieve hiervoor een afspraak te maken) adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden van grootkeuken materialen. U kunt bij ons terecht voor combisteamers, bedrijfsvaatwasmachine systemen, inductieapparatuur, frituurbakwanden, koel- en vriesapparatuur, Cook & Hold regenereerapparatuur, kookapparatuur, koelapparatuur en omgekeerde osmose. Een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van grootkeuken!

 

Indien u graag, alvorens u een bezoek brengt aan onze showroom, telefonisch geïnformeerd wilt worden, dan kunt ons bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)497 64 46 06. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid een e-mailbericht te sturen. Zie hiervoor contact op de linkerzijde op deze pagina.

 

Ook kunt u voor meer informatie terecht op onze webshop. Zie hiervoor ook de linkerzijde op deze pagina.

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.