Het bedrijf

 

"Thuis in uw bedrijfskeuken" 

door het aanbieden van een totaaloplossing.

 

 

Advies op maat
In horecagelegenheden, bedrijfsrestaurants en cateringbedrijven vormt een bedrijfskeuken de spil van de organisatie. Toch is geen bedrijfskeuken hetzelfde. Bij de inrichting van een professionele bedrijfskeuken komt immers meer kijken dan het uitkiezen van het geschikte keukenapparatuur. Hoe ziet  de beschikbare ruimte eruit, welke capaciteit is er benodigd en welke routing zorgt voor een efficiënte en veilige bedrijfskeuken? 

Gedegen advies, toegespitst op uw specifieke situatie, is onontbeerlijk voor een optimaal rendement van uw bedrijfskeuken. Horeca Equipment Holland geeft advies op maat naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en eisen, alle (on)mogelijkheden, sterke en zwakke punten van uw locatie uitgebreid aan bod laten komen. Een juiste analyse en een gedegen advies bepaalt tenslotte het rendement van uw keukeninrichting!


 

Onze showroom
In onze showroom ziet u een selectie van professionele apparatuur uit ons assortiment. Naast deze producten ziet u ook een overzicht van een lijn aan eigen producten. Dit geeft ons een mogelijkheid om u meer te laten zien over de producten zoals in het advies besproken.

Bij de showroom gevestigd magazijn ziet u onze voorraad aan apparatuur. Dit stelt ons in staat sneller op uw wensen in te spelen en u sneller weer operationeel te stellen bij een service behoefte. In onze eigen werkplaats worden kleinschalig RVS producten gefabriceerd. Ook revisies en grotere reparaties kunnen in eigen huis worden uitgevoerd.


Aftersales en service
Aankopen en het efficiënt inrichten van uw bedrijfskeuken heeft veel invloed op het rendement. Echter het operationeel stellen en houden is misschien nog wel belangrijker. Een gedegen service kan hierin niet ontbreken. Onder service verstaan wij het leveren van onderdelen, onderhouden van apparatuur en het oplossen van storingen. Omdat storingen vaak een bron van ergernis zijn spelen wij daar snel op in. Onze jarenlange ervaring in de bedrijfskeuken branche speelt hierin een voordeel. Wij zullen een storing altijd zo snel mogelijk verhelpen. Dit doen wij door kleine storingen in veel gevallen telefonisch op te lossen. Dit werkt in de meeste gevallen bijzonder efficiënt. Bij grotere storingen komen wij op locatie om dit te herstellen. In onze eigen werkplaats kunnen wij alle horeca apparatuur testen en eventuele grote reparaties of revisies uitvoeren.

Waar zouden wij u verder mee mogen helpen? Bel: +31(0)497-644606

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.