IDEAL-AKE

Kwaliteit van wereldklasse

Op een vierkante boerderij in Gmundner district Schörihub begon alles. Van daaruit begon de pionier van ijsmachines en dispensers zijn triomfantelijke opmars door Oostenrijk en na zijn aanwezigheid op de Internationale Koelvakbeurs IKK ook in de rest van Europa. Groei volgde de ontwikkeling, en omgekeerd, totdat het toen het de grenzen van zijn capaciteit bereikte, in 1998 de LFS oprichtte. Jarenlang vormden ze elk op hun eigen manier de koel- en verwarmingstechnologie, die ook op de Amerikaanse markt floreerde. In 2012 bundelen IDEAL en AKE hun krachten in ontwikkeling, verkoop en marketing onder een gemeenschappelijke merkparaplu en zetten ze een nieuwe mijlpaal in termen van klantgerichtheid en servicekwaliteit.

IDEAL-AKE is een bedrijf met een lange traditie. Al meer dan 70 jaar staat de fabriek in Oostenrijk voor klantgericht denken, frisse ideeën en toekomstgerichte technologie. De producten en innovaties zijn wereldwijd succesvol en hebben een doorslaggevende invloed gehad op de gehele branche.

De motor achter het succes is de hoogwaardige kwaliteit en het enthousiasme van elke werknemer, het enthousiasme voor technologie en duurzame materialen. Elk product wordt handmatig geproduceerd, altijd met de grootst mogelijke aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en onberispelijk afwerking.

Innovatieve producten - ontworpen door Ideal-Ake in samenwerking met ons als leverancier, speciaal voor u gemaakt in ieder gewenst model en uitvoering
Moderne koelingen en warmhoudapparatuur vervullen veel meer dan alleen hun puur functionele taken. Ze overtuigen als decoratieve inventaris, zijn gemakkelijk te beladen en efficiënt in gebruik, hebben een fail-safe technologie voor een probleemloze werking en bieden een verscheidenheid aan ontwerpopties tot zeer individuele concepten.

Als u geïnteresseerd bent in de Ideal-Ake producten, nodigen wij u uit om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment. Of het nu om een ​​standaardprogramma of een speciale constructie gaat - u bent gegarandeerd tevreden.

Wenst u meer informatie over dit product dan kunt u altijd contact met ons opnemen of alvast een kijkje nemen op de site van Ideal-Ake middels onderstaande link: 
https://www.ideal-ake.at/

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.