26 februari 2015

Mac knife, 'sWerelds beste chefs werken ermee.........

MAC messen zijn gemaakt van een dun lemmet (plat snijgedeelte), dat moeiteloos door fruit, groente, vlees en vis glijdt. Andere messen, met name gesmede messen, hebben een dikker en stugger lemmet dat zich als het ware vastzet in het te snijden oppervlak en met kracht moet worden doorgedrukt om elke snijbeweging af te maken. Met een MAC mes hoeft u geen kracht uit te oefenen en kunt u moeiteloos snijden.

Wereldwijd zijn meer dan 15 miljoen MAC messen verkocht. MAC messen worden dagelijks in vele keukens gebruikt door miljoenen professionele chefs-koks en hobbykoks, kookinstructeurs en cateraars. We horen klanten vaak zeggen: “Ik heb een keukenla vol messen, waaronder een aantal dure Duitse messen, maar ik gebruik het liefste mijn MAC mes”. Het is het mooiste compliment wanneer onze klanten enthousiast bevestigen dat MAC messen de beste messen zijn die ze ooit hebben gebruikt!

MAC messen worden geroemd in TV shows, kookdemonstraties en keukens over de hele wereld. Wanneer u eenmaal met een MAC mes hebt gesneden, merkt u direct waarom onze messen voldoen aan de hoge eisen van vele chef koks.


<< Terug
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.