10 oktober 2016

Meiko M-iClean glazenspoel- en voorlader vaatwasmachines

Afwassen was nog nooit zo mooi als met de nieuwste generatie glazenspoelmachines- en voorladers van Meiko uit Duitsland. Oogverblindende schoonheid en design gecombineerd met hedendaagse hoogwaardige techniek: full colour hardglazen touchscreen, proactieve LED verlichting, deurgreep met kleurcode, elektronische waskrachtregeling, ingebouwde chemiedosering voorzien van RVS doseerleidingen en optioneel uit te voeren met aanzuiglanzen voorzien van leegmelding en als optie leverbaar met ingebouwde omgekeerde osmose en/of warmtewisselaar.

Met de Meiko M-iClean serie is er een spoeloplossing voor elke branche: de compacte M-iClean US met korfmaat 40x40 en M-iClean UM met korfmaat 50x50 beide een invoerhoogte van 315mm. De Meiko M-iClean UM+ en UL met beide een invoerhoogte van 435mm De UL is zelfs geschikt  voor korfmaat 50x60. Optioneel met ingebouwde osmose en warmteterugwinning.

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar, informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak om de machines te bezichtigen bij ons in de showroom.

Dit is afwassen 2.0!!


<< Terug
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.