Professionele vaatwasmachine

Horeca Equipment is specialist in het inrichten van uw spoelkeuken, of het nu gaat om alleen een vaatwasser of een complete inrichting. Van een Proline machine tot een high-end Rhima afwasinstallatie.

 

Horeca Equipment is in staat om uw persoonlijke wensen voor uw professionele vaatwasmachine om te zetten in een vakkundig advies over de meest geschikte professionele vaatwasmachine voor uw bedrijf of instelling. Belangrijk hierbij vinden wij het ontwerp, de functionele werkomgeving en natuurlijk de veiligheid, zodat u in staat ben om het meeste uit uw professionele vaatwasmachine te halen.

 

U kunt hiervoor een bezoek brengen aan de showroom in Bladel. Deze is voorzien van een selectie van professioneel keukenapparatuur, zoals een professionele vaatwasmachine, koel- en vriesapparatuur en kookapparatuur. Daarbij kunnen onze medewerkers met u meedenken en van deskundig advies voorzien.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct uw bestelling te plaatsen in onze webshop. Hier kunt u direct zoeken naar de professionele vaatwasmachine die u wenst, door deze eenvoudig in uw winkelwagen te plaatsen. Hierna kunt u verder winkelen of uw bestelling direct online afhandelen.

 

Wanneer u nog vragen heeft over een professionele vaatwasmachine kunt u ons altijd bereiken via contact door ons rechtstreeks een e-mail te sturen. Bellen voor een afspraak in onze showroom kan op het telefoonnummer +31 (0)497 64 46 06.

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.