Silko kook/koel-apparatuur


SILKO ESSENCE

De Silko Essence kooklijn bieden een volledig gamma aan apparatuur die flexibel en effectief inzetbaar zijn. Ze voldoen aan alle eisen van een professionele keuken. De lijn is modulair opgebouwd en door het gebruik van hoogwaardige materialen en dikte van de bladen erg duurzaam. Er is oog voor de kleinste details. Door de juiste vormgeving zijn de modules eenvoudig te reinigen en voldoet het volledig aan de hoogste veiligheidsnormen.

Modern, minimalistisch en elegant zijn dé elementen die het Silko Essence gamma onderscheiden van andere collecties. De strakke, elegante lijnen zorgen voor evenwicht en harmonie. ​Daarnaast is er in het ontwerp ook rekening gehouden met functionaliteit en zijn de modules eenvoudig in gebruik en makkelijk in onderhoud. 

De Silko Dynamic kooklijn is een zeer innovatieve en niet eerder vertoonde toevoeging op de gebruikelijke standaard onderkasten.
Een traditioneel keuken-systeem biedt meestal onderkasten met deuren, een ongemakkelijke oplossing voor het verzamelen of opslaan van de voorwerpen. De benodigdheden die meestal worden geplaatst in deze bijna ontoegankelijke en onverlichte onderkasten zijn moeilijk bereikbaar en verplichten je om in lastige posities te werken. Dankzij het "Essence Dynamic" systeem krijgt u een functionele en praktische ruimte, waarbij u de volledige inhoud bij de hand heeft, gemakkelijk toegankelijk en zichtbaar. Silko Dynamic biedt oplossingen met één of twee ingebouwde lades met full-extensie. In aanvulling op een nog grotere organisatie kunnen de lades zelfs worden geleverd met een indeling.


SILKO EVOLUTION

De restaurant wereld is voortdurend in ontwikkeling. Onze levensstijl verandert en restaurants veranderen mee. Volgen- of ontwikkelen van nieuwe trends, gezelligheid en de wijze waarop voedsel wordt geconsumeerd zijn de hedendaagse vraagstukken. Vakmanschap- en professionaliteit wordt versterkt door nieuwe elementen: het ontwerp, stijl en uitsraling van de inrichting . Het restaurant ligt in het centrum van deze revolutie en is een ondernemende uitdaging voor vakmensen met innovatieve ideeën. De producten van de Silko Evolution-lijn beantwoordt deze nieuwe behoeften, het aanbieden van oplossingen die kunnen evolueren met de omgeving die hen omringt. Een zeer moderne technologie en kooksysteem ontvouwt zich binnen de hedendaagse, elegante elementen van het meubilair.
 


SILKO EXTREME

Krachtig en solide, Silko Extreme is ideaal voor de meest uitdagende restaurant diensten waarbij output, efficiency en flexibiliteit ten dienste zijn van de behoeften van degenen die in deze sector actief zijn. Hoge kwaliteit en maximale productiviteit, Silko Extreme completeert de traditioneel uitgeruste keuken om de productiecapaciteit te verhogen en/of uit te breiden. Ideaal voor fast-food/restaurantketens, productiecentra of "gewoon" voor een veeleisende ondernemer- of keukenchef. Silko Extreme combineert een maximale efficiëntie van de productie met de kwaliteit van een duurzaam en degelijk gebouwde uitrusting. De beste productienormen zijn gegarandeerd dankzij technologische systemen die u in staat stellen om tijd en temperatuur te regelen met de grootst mogelijke precisie. Het assortiment bestaat uit zes vrijstaande modellen waarbij bedieningsgemak en betrouwbaarheid het uitgangspunt waren. Een innovatieve opening biedt gemakkelijke toegang tot onderdelen van de apparatuur. Verminderde interventie en servicetijden dragen bij  aan reductie van beheerskosten.

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.