Henkovac Vacuümmachines

50 jaar ervaring. Henkovac, gevestigd in Nederland, combineert meer dan 50 jaar ervaring met vakmanschap en nieuwe geavanceerde technieken om u ervan te verzekeren dat alle Henkovac machines innovatief en van hoge kwaliteit zijn.

Vooraanstaand merk. Vertegenwoordigd in meer dan 70 landen is Henkovac één van de bekendste en meest vooraanstaande merken van vacuüm verpakkingsmachines in de wereld. Door middel van wereldwijd te denken en lokaal te handelen, worden de Henkovac machines vertegenwoordigd door een toegewijd netwerk van locale dealers. Samen met u kunnen we een passende oplossing vinden voor uw verpakkingsbehoeften.

Door het continue ontwikkelen van unieke innoverende eigenschappen in combinatie met geavanceerde techniek garanderen wij dat Henkovac machines u een optimaal verpakkingsresultaat realiseren voor food en non-food producten conform de actuele eisen van de markt.

Waarde voor uw geld. Onze Henkovac missie is om u van kwalitatief hoogstaande machines tegen een zeer aantrekkelijke prijs te voorzien. Om dit te bereiken hebben wij een productie faciliteit, welke profiteert van uitgebalanceerde combinatie van een modulaire constructieontwerp en efficiënte massaproductie.

Henkovac machines zijn ontwikkeld voor hoge betrouwbaarheid met minimaal onderhoud. Het Henkovac team en hun wereldwijde partners verheugen zich erop om u op de best mogelijke manier te ondersteunen bij het optimaliseren van uw verpakkingen. Wij zijn u graag van dienst.

Horeca Equipment Holland      -      Rootven 8      -      5531 MB Bladel      -      Postbus 76 - 5530 AB Bladel      -      Tel.: +31 (0)497 64 46 06      -      Fax: +31 (0)497 64 46 07
Sitemap - Webdesign door GSD