Meiko vaatwastechniek

Meiko M-iClean glazenspoel- en voorlader vaatwasmachines, de nieuwste generatie

Afwassen was nog nooit zo mooi als met de nieuwste generatie glazenspoelmachines- en voorladers van Meiko uit Duitsland. Oogverblindende schoonheid en design gecombineerd met hedendaagse hoogwaardige techniek: full colour hardglazen touchscreen, proactieve LED verlichting, deurgreep met kleurcode, elektronische waskrachtregeling, ingebouwde chemiedosering voorzien van RVS doseerleidingen en optioneel uit te voeren met aanzuiglanzen voorzien van leegmelding en als optie leverbaar met ingebouwde omgekeerde osmose en/of warmtewisselaar.

Met de Meiko M-iClean serie is er een spoeloplossing voor elke branche: de compacte M-iClean US met korfmaat 40x40 en M-iClean UM met korfmaat 50x50 beide een invoerhoogte van 315mm. De Meiko M-iClean UM+ en UL met beide een invoerhoogte van 435mm De UL is zelfs geschikt  voor korfmaat 50x60. Optioneel met ingebouwde osmose en warmteterugwinning.

Naast Rhima is ook Meiko bij ons verkrijgbaar. Graag kijken wij samen met u naar de oplossing die het beste past in uw omgeving. 
Hierbij zijn een aantal punten die van cruciaal belang zijn: de ruimte, capaciteit en personeelsbezetting. Klik hier en ontvang gratis advies.

Dit is afwassen 2.0!!

Horeca Equipment Holland      -      Rootven 8      -      5531 MB Bladel      -      Postbus 76 - 5530 AB Bladel      -      Tel.: +31 (0)497 64 46 06      -      Fax: +31 (0)497 64 46 07
Sitemap - Webdesign door GSD