Moduline C&H/regenereren

Moduline C&H/regenererenModuline is opgericht 1989 en is een privéonderneming die in de loop der jaren een grote expertise heeft opgebouwd in de internationale grootkeukenmarkt.
Door de continue ontwikkeling van de apparatuur dan wel aanpassen aan nieuwe applicaties, heeft Moduline het internationale klantenbestand gestaag zien groeien. Gemotiveerde en goed getrainde medewerkers zijn de basis van dit succes. Moduline is gespecialiseerd in het produceren van grootkeukenapparatuur voor het regenereren, warmhouden en laag temperatuur garen. Tevens voorziet Moduline in een breed programma van uitgifte- en self service bufetten.

Moduline biedt de keukenbrigade eenvoud, continuïteit, slagkracht en efficiëntie in het gebruik en de bediening van de apparatuur en is daardoor een onmisbare partner in de moderne keuken. Met het regeneratie producten programma biedt Moduline een oplossing voor een dynamisch keukenproces, terwijl daar tegenover het laag temperatuur programma van ovens teruggrijpt naar een traditionele wijze van bereiden door middel van het "slow cooking" principe. Of het nu een traditionele- of moderne regeneratieoven betreft, met behulp van de elektronische besturing kunnen de HACCP gegevens worden opgeslagen om de controle te vereenvoudigen.

Horeca Equipment Holland      -      Rootven 8      -      5531 MB Bladel      -      Postbus 76 - 5530 AB Bladel      -      Tel.: +31 (0)497 64 46 06      -      Fax: +31 (0)497 64 46 07
Sitemap - Webdesign door GSD