Retigo combisteamers

 

Alle technologie is onderworpen aan evolutionaire veranderingen. Alleen diegenen die zich aanpassen aan de veranderende omgeving zullen overleven. De tijd is daar dat uitmuntendheid wint. De innovatieve RETIGO VISION is verschenen!
Onze visie is om een machine te introduceren die hulp biedt bij koken, bakken, braden en grillen van alle soorten voedsel. Een machine die voldoet aan de zwaarste hygiënische normen en met als uitgangspunt aanzienlijke besparingen brengt in elektrische energie, kosten van water en tijd.
Dit alles wordt onderstreept door de overzichtelijke bediening, eenvoudig onderhoud en grote verantwoordelijkheid voor de tevredenheid van onze klanten. Wij zijn erin geslaagd om al deze eisen op te nemen in één machine die een leider zal zijn onder andere machines in zijn soort.

 

 
 
RETIGO VISION AGENT
Virtuele, tot op heden ongekende, geavanceerde hulpagent, hij zal uw gids zijn in de virtuele kookwereld. Door een druk op de knop kunt u een beroep doen op deze hulpagent die u waar nodig zal ondersteunen.

RETIGO EASY COOKING
Een lepel met drie sterren zijn een teken voor een eenvoudige, transparante en intuïtieve programmering van de Retigo Vision. De functie Retigo Easy Cooking helpt u bij het vinden en starten van een favoriet kookprogramma.
En niet alleen dit, u kunt uw programma's onder uw eigen titels zetten, ze in groepen indelen en wijzigen als u wilt. U zult hiermee voorkomen dat u telkens opnieuw dezelfde instelling van de programma’s moet doen en u bereikt elke keer weer een uitstekend resultaat. 
 
Producten lijn
Wij bieden combistoomovens voor alle vormen van exploitatie, variërend van fastfood ketens tot restaurants/hotels van een grote capaciteit. RETIGO biedt de mogelijkheid om voor elke individuele keuze een passende oplossing aan te dragen.
Kies het type combistoomoven op de afhankelijkheid van de werkelijke behoefte van uw operatie. 
 

Retigo Blue Vision
Deze vernieuwde serie van combistoomovens zal voldoen aan de vraag van de meest veeleisende klanten. Functioneel ontwerp, controle en kwaliteit van de uitrusting van deze machine zal alle ideeën overtreffen met betrekking tot het bereiden van de meest smakelijke maaltijden. Het betreft de revolutionaire samensmelting van slim ontwerp, functionaliteit en comfort. Alle acties in verband met de bediening, de programmering en de controle van de machine worden aangebracht door middel van het gekleurde touch-screen. Naast het touch-screen zijn er nog slechts enkele soft touch knoppen; Start/Stop, keuzes voor koken (stoom, combinatie, hete lucht) en de Retigo VISION Agent.
Retigo BLUE VISION - edelman onder de combistoomovens.

Retigo ORANGE VISION
Voor deze lijn van combistoomovens gaan we uit van de verplichting om te voldoen aan de eis van gebruikers met een lagere vraag naar het aantal functies. Maar met de nadruk op de kwaliteit en de eenvoud van controle en bediening. Het belangrijkste verschil is de eenvoud. Het slimme zwarte bedieningspaneel en het geavanceerde ontwerp behouden hun uiterlijk.
Het transparante diodedisplay zal u door de programmering en de instelling van de machine leiden. De basisfuncties blijven en u kunt vijf programma’s toevoegen als u wilt.
Retigo ORANGE VISION – Professionaliteit als principe.

Perfectie in vorm!
 
Ga naar site Retigo: www.retigo.com

 

Retigo  
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.