Henkovac Vacuümmachines

Henkovac, gevestigd in Nederland en meer dan 50 jaar ervaring. Vakmanschap en de meest geavanceerde technieken verzekeren hoge kwaliteitsmachines.

Vooraanstaand merk. Vertegenwoordigd in meer dan 70 landen is Henkovac één van de bekendste en meest vooraanstaande merken van vacuüm verpakkingsmachines in de wereld. Door middel van wereldwijd te denken en lokaal te handelen, worden de Henkovac machines vertegenwoordigd door een toegewijd netwerk van locale dealers. Samen met u kunnen we een passende oplossing vinden voor uw verpakkingsbehoeften.

Door het continue ontwikkelen van unieke innoverende eigenschappen in combinatie met geavanceerde techniek garanderen wij dat Henkovac machines u een optimaal
​resultaat realiseren voor food en non-food producten conform de actuele eisen van de markt.

Waarde voor uw geld. De Henkovac missie is om u van kwalitatief hoogstaande machines van een aantrekkelijke prijs te voorzien. Om dit te bereiken hebben wij een efficiënte productie ontwikkelt waarbij de combinatie van een modulair constructieontwerp en efficiënte massaproductie centraal staat.

Henkovac machines zijn ontwikkeld voor hoge betrouwbaarheid en minimale onderhoud. Henkovac en wij verheugen ons om u op een zo best mogelijke manier te ondersteunen bij  uw verpakkingsbehoefte. Wij zijn u graag van dienst!

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.