Afwaskeuken

Een afwaskeuken dient kwalitatief zeer goed en hoogwaardig te zijn, maar ook functioneel geplaatst te worden, zodat u jarenlang met veel plezier van uw afwaskeuken gebruik kunt maken. Het op maat leveren van een afwaskeuken vereist de nodige kennis en expertise. Horeca Equipement Holland, gevestigd te Bladel is voor u de ideale partner om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

 

Een afwaskeuken wordt helaas in veel gevallen van ondergeschikt belang geacht, dat is jammer want juist in een afwaskeuken is door een efficiënte inrichting veel rendement te halen. Denk hierbij aan enorme besparingen op energie, chemie en arbeidskosten.

 

Geen afwaskeuken is hetzelfde. Dat kan ook niet, want het vaatwasproces staat niet op zich. Het maakt onderdeel uit van de totale keukenlogistiek. Een keuken kan alleen presteren als alle processen goed op elkaar zijn afgestemd. Het vaatwassysteem, klein of groot, moet daar naadloos in passen. Daarom leveren wij oplossingen op maat.

 

Door de jarenlange ervaring en gespecialiseerd personeel, maar ook door gebruik van de beste afwaskeuken materialen komen wij tot een professionele oplossing. Uw persoonlijke wensen kunnen wij vormgeven, opdat een totaaloplossing voor uw afwaskeuken geboden kan worden.

 

Naast een afwaskeuken op maat met de meest hoogwaardige materialen kunnen wij een totaaloplossing bieden voor de volledige bedrijfskeuken en complete keukeninrichting. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel en daarom helpen wij u graag om ook voor u tot een professionele oplossing te komen.

 

Wanneer u nog vragen heeft kunt u ons altijd bereiken via contact door ons rechtstreeks een e-mail te sturen. Bellen voor een afspraak in onze showroom kan op het telefoonnummer +31 (0)497 64 46 06.

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.