ProLine Smartbridge, de slimme warmtebrug met borddetectie

ProLine SmartBridge

Nagenoeg alle conventionele warmtebruggen die in de markt verkrijgbaar zijn verbruiken onnodig veel energie doordat deze vrijwel altijd onnodig aan staan. De ene keer is dat omdat de betreffende warmtebrug- of lamp op temperatuur moet komen, de andere keer omdat het gewoon "makkelijk" is. Er wordt vaak niet stilgestaan bij hoeveel deze energie vreters verbruiken en al zeker niet hoeveel dat op jaarbasis kost aan energie.

Daarom introduceren wij de ProLine SmartBridge, de warmtebrug die enkel aan is wanneer nodig. Door de zeer snelle opwarming van de infrarood halogeen kwarts stralers van 200/nl/300/500W. in combinatie met de borddetectie maakt dat de meest effectieve, energiezuinige warmtebrug in de markt. De lengte van de brug en beschikbare ruimte bepaald het aantal toe te passen lampen. We schakelen deze in 2-of meer groepen zodat in minder drukke periodes een deel uit te schakelen is om nog meer onnodig energieverlies te voorkomen. Tevens kan elke groep voorzien worden van een dimmer waarmee warmte en licht te regelen zijn.

Door eigen productie van een maatwerk product is nagenoeg elke afmeting leverbaar. Tevens produceren we hangende bruggen in elke gewenste uitvoering echter zonder borddetectie, borddetectie is enkel leverbaar in de staande uitvoering.

 

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.