Spoelkeuken

Spoelkeuken materiaal dient kwalitatief zeer goed te zijn, maar ook functioneel geplaatst te worden, opdat u jarenlang met veel plezier van uw spoelkeuken gebruikt kunt maken. Het op maat leveren van een spoelkeuken vereist de nodige kennis en expertise. Horeca Equipement, gevestigd te Bladel is voor u de ideale partner om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

 

Door de jarenlange ervaring en gespecialiseerd personeel, maar ook door gebruik van de beste materialen komen wij tot een professionele oplossing. Uw persoonlijke wensen kunnen wij vormgeven, opdat een totaaloplossing voor uw spoelkeuken geboden kan worden.

 

Naast een spoelkeuken op maat met de meest hoogwaardige materialen kunnen wij een totaaloplossing bieden voor de volledige bedrijfskeuken en complete keukeninrichtingen. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel en daarom helpen wij u graag om ook voor u tot een professionele oplossing te komen.

 

Wanneer u nog vragen heeft kunt u ons altijd bereiken via contact door ons rechtstreeks een e-mail te sturen. Bellen voor een afspraak in onze showroom kan op het telefoonnummer +31 (0)497 64 46 06.

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.