Professionele keuken

Een professionele keuken dient aan vele specifieke eigenschappen te voldoen en een gespecialiseerd bedrijf als Horeca Equipment, gevestigd te Bladel, kan u daar uitstekend bij helpen. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van de professionele keuken is onze organisatie hierop volledig toegespitst. Alle benodigdheden voor een optimale professionele keuken, zoals combisteamers, bedrijfsvaatwasmachines- en systemen, inductieapparatuur, frituurbakwanden, koel- en vriesapparatuur, Cook & Hold regenereerapparatuur, kookapparatuur en omgekeerde osmose kunnen geleverd worden en dan ook nog speciaal voor u op maat gemaakt.

De service van onze organisatie gaat verder dan de meeste leveranciers. Ook het leveren van onderdelen, het onderhoud aan uw professionele keuken en het oplossen van storingen, behoort tot onze expertise. Binnen onze organisatie hebben we een eigen reparatiewerkplaats, waar tests worden uitgevoerd, alsmede grotere reparatie en revisies op bij u geleverde apparatuur in de professionele keuken.

Wilt u meer informatie, dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom, gelieve hiervoor een afspraak te maken, maar uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer: +31 (0)497 64 46 06. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid een e-mailbericht te sturen. Zie hiervoor contact op de linkerzijde op deze pagina.

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.