Moduline C&H/regenereren

Moduline C&H/regenererenModuline is opgericht 1989 en is een privéonderneming met veel expertise in de internationale grootkeukenmarkt.
Door de ontwikkelingen van nieuwe applicaties, heeft Moduline het internationale klantenbestand gestaag zien groeien. Gemotiveerde en goed getrainde medewerkers zijn de basis van dit succes. Moduline is gespecialiseerd in het produceren van groot-keukenapparatuur voor het regenereren, warmhouden en laag temperatuur garen. Tevens voorziet Moduline in een breed programma van uitgifte en self-service buffetten.

Moduline biedt de keukenbrigade eenvoud, continuïteit, slagkracht en efficiëntie in het gebruik en de bediening van de apparatuur. Daardoor is het een onmisbare partner in de moderne keuken. Met het regeneratie producten programma biedt Moduline een oplossing voor een dynamisch proces in de keuken, terwijl daar tegenover het laag temperatuur programma van ovens teruggrijpt naar het bereiden middels het "slow cooking" principe. Als het gaat over een traditionele- of moderne regeneratieoven, met behulp van de elektronische besturing kunnen de HACCP gegevens worden opgeslagen om de controle te vereenvoudigen.

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.