Professionele keukeninrichting

Een professionele keukeninrichting dient door een gespecialiseerd bedrijf geleverd te worden, opdat aan al uw wensen voldaan kan worden. Een professionele keukeninrichting kan op maat geleverd worden door Horeca Equipment, gevestigd te bladel. Om een professionele keukeninrichting te kunnen leveren is de nodige kennis van de diverse benodigde producten en materialen een vereiste.
Horeca Equipment adviseert u graag over de meest professionele combisteamers, bedrijfsvaatwasmachine systemen, inductieapparatuur, frituurbakwanden, koel- en vriesapparatuur, Cook & Hold regenereerapparatuur, kookapparatuur, en alle andere aanverwante materialen.

De professionele keukeninrichting kan volledig op maat geleverd worden met de meest hoogwaardige materialen in onder andere RVS en bijvoorbeeld hoogwaardig volkern. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw persoonlijke wensen vormgeven in een professionele keukeninrichting. Kwaliteit, service en gedegen advies staan daarom bij ons hoog in het vaandel.
Wanneer u vragen of wensen heeft kunt u contact met ons opnemen door middel van een e-mailbericht te sturen (zie linkerzijde voor contact of telefonisch contact op te nemen met het telefoonnummer +31 (0)497 64 46 06

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.