Showroom

Bedrijfskeukens Showroom

"Het adres voor een complete bedrijfskeuken"

 

Warme keuken

In onze showroom vind je een opstelling van alle ingrediënten die je nodig hebt om een complete bedrijfskeuken in te richten. Denk onder andere aan combisteamers, vaatwas oplossingen, koel- en vriesapparatuur, steakhousegrills, kookapparatuur en maatwerk. Graag bieden wij u de gekwalificeerde merken en onze eigen product range om u zo de beste kwaliteit te bieden tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Ook vindt u bij ons vele mogelijkheden als het gaat over waterontharders, warmtebruggen of een mobiele friteuse
 

Koude keuken

Wij bieden u een ruim aanbod aan koel- en vriesapparatuur van de meest gerenommeerde merken in het midden- en topsegment. Wij vinden het belangrijk dat de apparatuur gebruiksvriendelijk is en dat een consistente temperatuur gewaarborgd is. Keywords hierbij zijn; maximale opslag capaciteit  met een efficiënt energieverbruik en milieuvriendelijke koudemiddelen. Merken die wij u kunnen bieden zijn onder andere Ake-Ideal; absolute topkwaliteit en in alle mogelijke maatwerkoplossingen leverbaar. En diverse andere merken uit het middensegment zoals Silko, Everlasting, AlpenInox welke zeker aan alle te stellen eisen zullen voldoen.
 

Spoelkeuken

Bij de spoelkeuken is de juiste indeling en de capaciteit van de vaatwasser van cruciaal belang. Iedere spoelkeuken is uniek en afgestemd op de wens van de klant. Door een juiste analyse en een gedegen advies is er veel rendement te behalen. Hierbij te denken aan personeelskosten, het aantal vierkante meters, energie en waterverbruik. Door de juiste samenstelling is er vaak veel meer rendement te behalen waardoor we terug-verdien-tijd aantrekkelijker kunnen maken.

U vind bij ons gerenommeerde merken zoals: Rhima, Meiko en Smeg

Graag kijken wij samen met u naar de meest efficiënte inrichting van uw bedrijfskeuken, zodat u een maximaal rendement kunt behalen. Bel: +31(0)497-644606

 

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.