RVS maatwerk / buffetten

RVS maatwerk / buffetten


Van RVS plaatstaal tot keukenoplossing is de visie die wij delen als het gaat over RVS maatwerk en buffetten. Horeca Equipment beschikt over een eigen werkplaats waar we vele maatwerk objecten kunnen maken. Voor grotere vraagstukken werken wij intensief samen met allaround RVS plaatwerker PGI. Zo kunnen wij in elke maatwerk behoefte voldoen.
 

Geheel op maat gemaakt
Nieuwbouw van uw bedrijfskeuken? Of de verbouw uw bestaande? In veel gevallen is er behoefte aan maatwerk. Omdat iedere ruimte uniek is en efficiëntie centraal staat bij een bedrijfskeuken is het van groot belang om te kijken naar een juiste routing en inrichting. Door hier en daar aanpassingen te maken is het vaak mogelijk om efficiënter de bestaande ruimte te benutten, een snellere routing te creëren en ergonomisch te kunnen werken. Middels onze samenwerkingspartner die over een perfecte ingerichte fabriek met alle benodigde apparatuur beschikt kunnen we uw keuken op hoog niveau afwerken.

Graag helpen wij u met een goed advies om een rendementvolle bedrijfskeukeninrichting. Door mee te denken en een duidelijk advies te geven kunnen voorkomt u onnodige kosten en een beter eindresultaat. Want hoe efficiënter erg gewerkt kan worden hoe lager de variabelen kostenstructuur en dat levert een aantrekkelijk rendement.

Graag kijken wij naar een passende invulling van uw bedrijfskeuken.
Klik hier en kom in contact of bel direct naar: +31(0)497-644606

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.