Professionele vaatwasser

Bent u op zoek naar een professionele vaatwasser voor uw bedrijf, dan bent u bij Horeca Equipment aan het juiste adres. Wij kijken met u mee naar het meest geschikte model professionele vaatwasser voor u en bieden een totaaloplossing voor uw professionele bedrijfskeuken vanaf ontwerp, apparatuurlevering, montage, service en onderhoud.

 

Belangrijk voor u is natuurlijk dat u over een goed werkende professionele vaatwasser in uw bedrijfskeuken beschikt, waar u geen omkijken naar heeft. Om dit te realiseren kijken wij met u mee naar de wensen en gebruiksmogelijkheden voor uw nieuwe professionele vaatwasser, zodat wij een prettig, veilig en functioneel werkklimaat voor u kunnen realiseren.

 

Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze service en vakmanschap. Dus wanneer er onverhoopt een defect aan uw professionele vaatwasser is, staat ons service team paraat. Telefonisch kunnen vaak al kleine defecten en storingen verholpen worden. Mocht dit niet baten, dan komen wij graag bij u langs voor een oplossing.

 

Professionele vaatwasser gezocht? Kom gerust eens langs in onze showroom in Bladel, of bel voor een afspraak. Tel.: +31 (0)497 64 46 06.

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.