Inductiefornuis voor De Groene Vlinder

10 juli 2013

Brasserie De Groene Vlinder in de Reeshof te Tilburg kookte jaren op een conventioneel 4-pits elektrische kookplaat met alle nadelige gevolgen  van dien; enorme opwarming van de ruimte, zeer laag rendement en zeer trage reactie van de warmtebron. "Vroeger" werd er, wanneer er geen gasaansluiting was voorzien, al snel gekozen voor de vrijwel enige en goedkoopste oplossing, een conventionele elektrische of keramische kookplaat. Er werd niet of nauwelijks gekeken naar inductie omdat dat relatief duur in aanschaf was. De huidige marktprijzen voor het koken op professionele inductieappartuur liggen nog altijd behoorlijk hoger dan de standaard elektrische fornuizen maar de enorme voordelen die het oplevert zijn zeer zeker af te wegen. Enkele grote voordelen zijn bv; nagenoeg geen energieverlies dus bijna 100% rendement, geen directe opwarming van de omgeving, zeer krachtig dus snel, directe reactie, pan fungeert als schakelaar d.w.z. pan weg, energieverbruik weg, en niet te vergeten het eenvoudige schoonmaken van de keramische kookplaat!

 

Wij fabriceren in eigen huis inductieoplossingen onder eigen InduCook label, van losse unit tot maatwerk kookeiland! En dat voor zeer concurrerende prijzen. We maken daarbij gebruik van Zwitserse (EGO) inductietechniek.


<< Terug
Privacy Policy - Sitemap - Webdesign door GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.