Rhima WD-7E

Rhima combi-vaatwasmachine WD7E Green.

 
Rhima WD7E Green Combi-doorschuifmachine is een volautomatische, gebruiksvriendelijke vaatwasmachine, ontworpen voor intensief en veeleisend gebruik in horeca- en instellingskeukens. Het ontwerp voldoet volledig aan de hoge normen voor hygiëne, intensief gebruik, aangename en moeiteloze werkomstandigheden, reinigen en onderhoud.
Door de ruimere binnenafmeting, de grotere doorvoerhoogte en de extra waskracht voor zware vervuiling, is deze vaatwasmachine uitermate geschikt om naast vaatwerk ook de keukenmaterialen grondig schoon te wassen. Uiteraard te combineren met de Rhima PRM7 voorwasmachine.
Beide ook leverbaar met automatische openen- en sluiten van de kap, wasemcondensunit of high capacity uitvoering. Mits er geen PRM7 geplaatst is kan de Rhima WD7 Green voorzien worden van een warmteterugwininstallatie achter op de machine.

 

Nog nooit is het eenvoudiger en veiliger geweest om af te wassen dan met deze vaatwasmachines. Robuust en eenvoudig gebouwde vaatwassers, gecombineerd met de modernste materialen en toepassingen. Hierdoor ontstaat een bedrijfszekere vaatwasser waar u jarenlang plezier van heeft. Door de vele mogelijkheden en het eenvoudige gebruik is dit een unieke vaatwasser voor de veeleisende gebruiker. Ook aan het (keuken)milieu is bij het ontwerp gedacht: de machines zijn zuinig met water, energie en chemicaliën. Wij kunnen de machine zelfs voor u uitrusten met een condensunit, waardoor een afzuigkap boven uw machine overbodig wordt. Energieterugwinning uit het afvoerwater is tevens mogelijk. Goed voor het milieu en erg goed voor uw portemonnee.Beide modellen worden standaard geleverd met handmatige bediening van de kap, maar wilt u een meer gebruiksvriendelijke vaatwasser, kies dan voor een automatische kap met “Autostart” (tegen meerprijs leverbaar). Eenvoudiger kan niet. Schuif de korf in de vaatwasser, de kap sluit automatisch en het afwasprogramma wordt automatisch gestart. De kap opent automatisch wanneer het programma afgelopen is. De vaatstukken zijn fonkelend schoon en beginnen direct te drogen, terwijl de vaatwasmachine klaar is voor de volgende korf. Naast een snellere verwerking van de vaat zorgt de automatische kap met “Autostart” ook voor minder fysieke belasting van de bediener van de vaatwasmachine. Door het volautomatisch sluiten en openen van de kap en het volautomatisch starten van het programma wordt de belasting van de arm- en schouderspieren minder, waardoor de kans op RSI-klachten sterk vermindert. het sluiten van de kap gebeurt door het eigen gewicht van de kap en is niet geforceerd, zodat de werking volkomen veilig is. De unieke kantelconstructie van de kap stuurt de wasem aan de achterzijde uit de kap en niet in het gezicht van de bediener van de machine. Voor de opvang van de dampen zijn twee, speciaal voor deze vaatwasser ontworpen opties leverbaar: een compacte roestvrijstalen dampkap voor aansluiting op een ventilatiekanaal of een dampkap met geïntegreerde wasemcondensunit. Een duidelijke verbetering van de werkomstandigheden in de spoelkeuken.U kunt de Rhima WD-6/7 GREEN snel en eenvoudig instellen voor het afwassen van “zwaar vervuilde” materialen. Deze mogelijkheid, in combinatie met 3 verschillende programmakeuzes die individueel instelbaar zijn, wast elke vervuiling in iedere keuken probleemloos schoon. Voor de nieuwe modellen Rhima WD-6 GREEN en WD-7 GREEN is de Rhima WEB Tool ontwikkeld. Dit is een informatie- en inspectieprogramma (tegen meerprijs leverbaar). WEB Tool geeft op eenvoudige wijze complete controle over het gehele afwasproces. Daarnaast kunnen de gegevens gebruikt worden door de technici van Rhima bij het oplossen van eventuele problemen.

Doordat de machines zodanig zijn ontworpen dat voor service en onderhoud alle componenten vanaf de voorzijde van de machine bereikbaar zijn, kunnen de service- en reparatietijden kort zijn en de kosten laag. Zelfs bij vervanging van de gasdrukveren van de kap
hoeft de machine niet van de kant. Uw machine wordt dus tijdens de gehele levensduur niet van zijn plaats gehaald. De grote wastank en de efficiënte roestvrijstalen filters zorgen ervoor dat het water langer schoon blijft en de nozzels niet verstopt raken. Om te voorkomen dat tijdens het naspoelen waswater uit de bovenste wasarm druppelt op de schone vaat, wordt aan het begin van het naspoelproces eerst het waswater uit deze wasarm verwijderd. Beide modellen zijn standaard voorzien van een volautomatisch reinigingsprogramma. Aan het einde van de dag is één druk op de knop voldoende om de machine zichzelf te laten reinigen. En met behulp van de elektronische besturing wordt een perfecte balans gevonden tussen een geweldig eindresultaat en een minimaal waterverbruik. De RHIMA WD-6 GREEN en WD-7 GREEN zijn vaatwasmachines voor de kleine en middelgrote spoelkeukens. Als er veel keukenmaterialen moeten worden afgewassen biedt de WD-7 GREEN een grotere waskracht voor het grondig reinigen van pannen en een grotere wascabine voor Gastronorm-materialen, grote schalen en kratten (400x600 mm).

Rhima  
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.