Rhima DR-50i (S)

Rhima bedrijfsvaatwasmachine DR 50i(S)

 

Dubbelwandig en geïsoleerd
De Rhima DR-50i is dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor behoudt de machine beter de warmte (energie zuinig) en is hierdoor tevens ook bijzonder geruisarm. De korfgeleiders zijn diepgetrokken in de zijwand en de wastank is voorzien van ronde hoeken, waardoor de binnenzijde eenvoudig schoon te maken is.


Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch
De Rhima DR-50i is een professionele vaatwasmachine en geheel vervaardigd van chroomnikkel roestvrijstaal. Iedere wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 82°C bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch en zuiver eindresultaat.


230 of 400 volt aansluiting
De DR 50i wordt standaard geleverd voor elektra aansluiting 400 Volt. Op verzoek kan de vaatwasser ook geleverd worden voor een 230V aansluiting. U hoeft uw bestaande elektra installatie niet aan te passen aan de vaatwasser. De 230 V uitvoering wordt geleverd met een 3,0 kW boiler en de 400 V uitvoering met een 4,5 kW boiler.


Korfafmeting 50 x 50 cm
Met behulp van diverse korven met een afmeting van 50 x 50 cm kan de Rhima DR 50i zowel servies, glaswerk en bestek reinigen. Deze vol-kunststof korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen. Voor glazen zijn speciale korven leverbaar met vakverdeling. De hoogte van het glas bepaalt de hoogte van de glazenkorf. Een groot voordeel hiervan is dat de korven niet alleen geschikt zijn voor het afwassen, maar ook ideaal zijn voor het transport en opslag.


Eenvoudige bediening
Model DR 50i heeft 3 programma’s. De machine kan tegelijkertijd een korf met koppen en een korf met schotels wassen. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat. Door haar compacte afmetingen is deze vaatwasser geschikt voor onderbouw, maar kan natuurlijk ook vrijstaand geplaatst worden. Een optie is om de Rhima DR 50i op een roestvrijstalen verhoging te zetten. Hierdoor komt de vaatwasser hoger te staan waardoor de afwasmedewerker de machine kan in- en uitladen zonder te bukken, wat ergonomisch zeer verantwoord is.


​​​​​​​Servicevriendelijk
Rhima vaatwasmachines zijn voorzien van hoogwaardige componenten voor een lange levensduur. Bij service­werkzaamheden hoeft de machine niet van zijn plaats, omdat vrijwel alle werkzaamheden vanaf de voorzijde uitvoerbaar zijn.


Leverbaar met ingebouwde waterontharder
Optioneel is de vaatwasmachine leverbaar met een ingebouwde waterontharder (DR 50iS). Indien de machine wordt aangesloten op hard water (>5º dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder. Het bedieningspaneel is voorzien van een indicator voor zouttekort.


Plus uitvoering
De DR 50i is ook leverbaar in een Plus uitvoering: inclusief breaktank en naspoeldrukverhogingspomp.

De DR-50i is al leverbaar vanaf € 3.320 in onze webshop

Rhima  
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.