Rhima RO-31/41/51/114/274 omgekeerde osmose

Rhima omgekeerde osmose installaties

  
De Rhima omgekeerde osmose installaties zijn zeer hoogwaardig. Door toepassing van de allerbeste componenten beschikt u over een uiterst bedrijfszekere installatie, bestaande uit een productie unit, voorraadreservoir en een opvoerpomp. Ze zorgen voor een stralend resultaat, zónder poleren, keer op keer.
 
Bijzondere eigenschappen van de machine
  • Grote arbeidsbesparing
  • Perfect zuiver water
  • Niet alleen voor glazen
  • Zelfstandig werkende units
  • Geen waterontharder nodig
  • Modellen
 
Grote arbeidsbesparing
Poleren van glazen is een nauwkeurig en steeds terugkomend werk. De vele arbeidsuren maken poleren tot een dure bezigheid. Op jaarbasis zijn dit aanzienlijke kosten voor een onderneming. Ook glasbreuk tijdens het poleren kost jaarlijks veel geld. Poleren is dus duur! Met de aanschaf van een Rhima omgekeerde osmose installatie zorgt u niet alleen voor schitterend schone glazen, maar bespaart u veel geld op arbeidskosten.

 

Perfect zuiver water

Een waterontharder haalt kalk uit het water en beschermt daarmee uw vaatwasinstallatie en verbetert het eindresultaat van uw vaat en glazen. Een Rhima omgekeerde osmose installatie haalt naast kalk ook àlle andere zouten en mineralen uit het water, waardoor er puur zuiver water overblijft: osmosewater. Door na te spoelen met dit zuivere osmosewater krijgt u zonder poleren een fantastisch zuiver eindresultaat.
 
Niet alleen voor glazen
Een waterontharder haalt kalk uit het water, maar brengt onthardingszout daarvoor terug. Voordeel is dat u geen opbouw van kalk in uw vaatwasser krijgt. Nadeel is dat onthardingszout een lichte grouwsluier op glazen, bestek en vaat achterlaat. Door osmosewater niet alleen voor de naspoeling van de glazenspoelmachine te gebruiken, maar ook aan te sluiten op uw vaatmachine, worden bestek en vaatwerk ook met osmosewater nagespoeld. Resultaat: glimmend bestek en maximale fonkeling van het glazuur van uw vaat. Kopjes, schotel, borden, schalen, alles schittert alsof elk vaatstuk apart nagewreven is.
 
Zelfstandig werkende units
De Rhima omgekeerde osmose installaties zijn zelfstandig werkende units, die voorzien zijn van een voorraadreservoir en een opvoerpomp voor de constante aanvoer van osmosewater. Door de krachtige opvoerpomp hoeft de osmose installatie niet persé in de spoelkeuken te staan. Zelfs een plaats op een andere etage is meestal geen probleem.
 
Geen waterontharder nodig
De Rhima omgekeerde osmose installaties kunnen rechtstreeks op het waterleidingnetwerk worden aangesloten. In één filtering worden kalk én de overige zouten en mineralen uit het water gefilterd. Dit geldt voor elke waterhardheid. Een aparte waterontharder vòòr de osmose installatie is niet nodig
 
Modellen
Rhima heeft 3 modellen omgekeerde osmose installaties uit voorraad leverbaar nl. de RO-31, RO-41, RO-51, RO-114 en de RO-274. Deze modellen hebben en oplopende uurcapaciteit:
RO-31 levert 80 liter osmosewater per uur en is geschikt voor de aansluiting van bv. de Rhima Optima 400 of 500.
RO-41 levert 120 liter osmosewater per uur en is geschikt voor de aansluiting van bv. de Rhima Optima 400 of 500.
RO-51 levert 160 liter osmosewater per uur en is geschikt voor de aansluiting van één glazenspoelmachine, voorlader of doorschuifmachine.
RO-114 levert 200 liter osmosewater per uur en is geschikt voor de aansluiting van twee glazenspoelmachines, voorladers, doorschuivers of een combinatie daavan.
RO-274 levert 400 liter osmosewater per uur en is geschikt voor de aansluiting van meerdere eentanksmachines, zoals enkele glazenspoelers èn een doorschuiver of grote installaties als korventransportmachines en bandmachines.
Ook voor andere capaciteiten heeft Rhima omgekeerde osmose installaties leverbaar.
Rhima  
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.