RHIMA Vaatwasoplossingen

Horeca Equipment heeft een uitgebreid assortiment horeca apparaten. Van het merk Rhima verkopen wij diverse glazenspoelmachines en vaatwasmachines. Het is een hoogstaand merk in glazenspoelmachines en vaatwasmachines dat al ruim 40 jaar bestaat. Horeca Equipment heeft veel ervaring met de apparaten van het merk Rhima. Wij hebben apparaten voor grote en kleine keukens, voor veelvuldig en regelmatig gebruik. Kortom, voor elk vaatwasvraagstuk een oplossing. Een kleine greep uit het Rhima assortiment is direct via onze webshop te bestellen. Wanneer u op zoek bent naar "grotere" vaatwassystemen, dan adviseren wij u graag tijdens een persoonlijk gesprek aangezien het hier vaak om een stukje expertise gaat.

 

De RHIMA Vaatwascyclus

 

Het werk in de vaatwaskeuken zit er nooit op. Het vaatwasproces, in welke keuken dan ook, herhaalt zichzelf voortdurend: gebruikt servies wordt schoongemaakt om weer gebruikt te kunnen worden. Dat is het lot van de vaatwaskeuken en het belang van een juiste oplossing voor de vaat.

 

De vaatwasmachine is een belangrijk onderdeel van die cyclus. Maar er gebeurt nog veel meer. Sterker nog, de handelingen vóór en na het vaatwassen bepalen in hoge mate de kwaliteit en de kosten van het vaatwasproces. Ze worden verricht door mensenhanden. En mensenhanden zijn duur en kunnen fouten maken. Hoe zorg je dat dit hele proces, ook buiten de vaatwaskeuken, zo goed en zo goedkoop mogelijk verloopt?

 

Het antwoord op die vraag ligt in het Rhima vaatwasconcept. Dit concept verdeelt de vaatwascyclus in tien stappen: tafels dekken, tafels afruimen, vuil vaatwerk aanvoeren, vuil vaatwerk sorteren, voorspoelen en weken, wassen, drogen, schoon vaatwerk sorteren, transport en tot slot opslag. Toegepast op de specifieke situatie bij de klant, bepaalt dit ‘business-model’ welke oplossing het beste resultaat oplevert tegen zo laag mogelijke kosten tijdens de totale levensduur van het systeem.

 

Rhima kijkt dus niet alleen naar de aanschafkosten van de vaatwasmachine. Het totaalconcept neemt ook de kosten van arbeidsloon, energie, water, reinigingsmiddelen en gesneuveld servies mee. Niet iedereen beseft dat een gebroken glas duur is. Dat geldt misschien ook niet voor het glas zelf, maar wél voor de medewerker die de scherven moet opruimen.

 

Daarom is Rhima geen specialist in vaatwasmachines, maar specialist in de vaatwascyclus. De knowhow in Soest strekt zich uit over alle stappen in dat proces. Met die kennis geeft Rhima haar klanten advies op maat. Over de vaatwasmachine én over de inrichting van alle logistieke processen daaromheen. Behalve apparatuur levert Rhima transportwagens, korven, transportbanden, sorteerstations, omgekeerde osmose-apparatuur, reinigingsmiddelen, waterontharders en wat er ook maar een rol speelt in de vaatwascyclus. Want vaatwassen is meer, véél meer dan alleen de vaatwasmachine.

 

Bekij gerust onderstaande brochures voor Rhima vaatwasoplossingen. Kunt u moeilijk een keuze maken, neem dan gerust contact op, wij informeren u graag over de mogelijkheden en de meest geschikte Rhima machine voor uw keuken.

 

Wanneer u eenmaal een Rhima machine bij ons heeft besteld, zorgen wij graag voor de montage hiervan. Onze service is snel en klantgericht. Het onderhoud kunt u bij ons uit handen geven en is er een storing, dan trachten wij kleine storingen telefonisch op te lossen en bij grote storingen zijn wij snel ter plaatse om deze op te lossen. 

Rhima  
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.