Rhima WD-11

De Rhima WD11 vaatwasmachine


De Rhima WD11 is een middelgrote machine en het beste alternatief als een doorschuifmachine net niet voldoende is, maar een korventransportmachine eigenlijk teveel is. De machine is ideaal voor professionele keukens waar de tijd voor het afwasproces kort is met een relatieve hoge capaciteit (scholen/bedrijfskantines) of restaurants met een korte piek voor een hoge capaciteit en verder een lage capaciteit. De Rhima WD11 is makkelijk en flexibel te gebruiken en levert een hogere capaciteit dan een doorschuifmachine met een uitstekend wasresultaat.

 

De RHIMA WD11 gebruikt hetzelfde principe als een korventransportmachine.De machine heeft één chemischewaszone en een dubbele naspoeling. Het transportband principe maakt het mogelijk dat de contacttijd flexibel ingesteld kan worden door de gebruiker. De geadviseerde capaciteit is 50 – 100 korven/uur, afhankelijk van de vervuiling van de vaat. Dienbladen en andere licht vervuilde vaat kan gewassen worden met een kortere wascontacttijd, waardoor een hogere capaciteit gehaaldkan worden (max. 180 korven/uur). De RHIMA WD11 heeft een installatie lengte van slechts 1355 mm en de standaard RHIMA aan- en afvoer tafels, keerbochten en rollertafels kunnen gebruikt worden met de RHIMA WD11.


Gebruik van de machine
Dankzij de efficiënte thermische en akoestische isolatie zijn zowel de oppervlakte temperatuur als het geluidsniveau laag.Het gebruik van de machine is eenvoudig dankzij een duidelijk bedieningspaneel met symbolen waarop waarschuwingen voor bijvoorbeeld de temperatuur en alarmsituaties aangegeven worden. De oppervlakte van de machine is glad voor een goedehygiëne. De grote en goed uitgebalanceerde deuren zijn licht in gebruik en kunnen geopend worden om de machine makkelijk schoon te maken. De deuren kunnen er zelfs uitgehaald worden voor een intensieve reiniging. Grote zeven in de wastank zorgen dat het waswater lange tijd schoon blijft.
 

HACCP
De machine controleert de temperatuur van de wastank en de naspoeling en geeft een waarschuwing bij een te lage temperatuur.
Diagnose gegevens Het aantal gewassen korven kan afgelezen worden op het display. Ook meldingen van fouten kunnen daar afgelezen worden. Bij een onderhoudsbeurt kunnen de meest belangrijke functies getest worden door een speciale testprint.

 

Installatie en Service
De constructie van de machine is service- en installatie vriendelijk. De machine is voorbereid op zeep- en naspoelmiddelaansluitingen.
Er is maar één water (warm water) aansluiting nodig. Een directe aansluiting op een ventilator is aanbevolen (Ø 160 mm). De onderdelen die in de RHIMA WD11 worden gebruikt zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de onderdelen van de RHIMA korventransportmachines. Al het onderhoudswerk kan gedaan worden vanaf de voorkant van de machine.

Rhima  
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.