Rhima DR-49

Rhima DR-49 vaatwasmachine

 
Deze voorlader staat voor een eenvoudige en betrouwbare vaatwasser, die ontwikkeld is voor de bedrijfsvaat. Denk aan kleinere bedrijven of instellingen die kiezen voor een eenvoudige en betrouwbare vaatwasmachine. Uitermate geschikt in situaties waarbij het comfort van een snelle machine belangrijker is dan een hoge productie capaciteit.


Eenvoudige installatie
Naast watertoevoer en waterafvoer is voor deze vaatwasser slechts een elektra aansluiting van 230 Volt nodig. De machine is hierdoor op veel plaatsen eenvoudig te plaatsen en installeren. Bij een koudwater aansluiting is de maximale capaciteit 8 koven per uur en bij een warmwater aansluiting tot wel 20 korven per uur.


Korfafmeting 50 x 50 cm
Door de diverse korven met de afmeting van 50 x 50 cm kan de Rhima DR-49 zowel servies, glaswerk als bestek reinigen. Deze vol-kunststof korven zijn van een zeer hoge kwaliteit zodat deze vele vaatbeurten in te zetten zijn. Er is een ruime keus uit verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen. Voor glazen zijn speciale korven leverbaar met vakverdeling. De hoogte van het glas bepaalt de hoogte van de glazenkorf. Een groot voordeel hiervan is dat de korven niet alleen geschikt zijn voor het afwassen, maar ook ideaal zijn voor transport en opslag.


Eenvoudige bediening
De Rhima DR-49 is zeer gebruiksvriendelijke vaatwasser. De machine beschikt over één wasprogramma van 2 minuten. Met een druk op de startknop wordt het volautomatische wasprogramma gestart. De vuile vaat wordt eerst gewassen met water van 55ºC en wordt vervolgens nagespoeld met schoon water van 85ºC. Hiermee wordt ruimschoots voldaan aan de eisen van HACCP. En het resultaat? Schitterend schoon! Door haar compacte afmetingen is deze vaatwasser geschikt voor onderbouw, maar kan natuurlijk ook vrijstaand geplaatst worden. Een optie is om de Rhima DR-49 op een roestvrijstalen verhoging te zetten. Hierdoor komt de vaatwasser hoger te staan waardoor de afwasmedewerker de machine kan in- en uitladen zonder te bukken, wat ergonomisch zeer verantwoord is.

Graag kijken we met u samen naar de beste oplossing voor uw omgeving.
Klik hier en kom direct in contact of bel: +31(0)497-644606

Rhima  
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.