Meiko vaatwastechniek

Meiko M-iClean glazenspoel- en voorlader vaatwasmachines, de nieuwste generatie

De vaat was nog nooit zo mooi als met de nieuwste generatie glazenspoelmachines- en voorladers van Meiko. De oogverblindende schoonheid en design gecombineerd met hedendaagse hoogwaardige techniek: full colour hardglazen touchscreen, proactieve LED verlichting, deurgreep met kleurcode, elektronische waskracht-regeling, ingebouwde chemie-dosering (voorzien van RVS doseer leidingen) en optioneel uit te voeren met aanzuig lanzen (voorzien van leegmelding) en als optie leverbaar met ingebouwde osmose en/of warmtewisselaar.

De Meiko M-iClean serie is een spoeloplossing voor elke branche. De compacte M-iClean US heeft een korfmaat van 40x40cm en de UM 50x50cm, de invoerhoogte betreft voor biede modellen 31,5cm. De Meiko M-iClean UM+ en UL met beide een invoerhoogte van 43,5cm. De UL variant is zelfs geschikt  voor een korfmaat van 50x60cm. Optioneel leverbaar met ingebouwde osmose en warmteterugwinning.

Graag kijken wij samen met u naar de oplossing die het beste past in uw omgeving. 
Hierbij zijn een aantal punten die van cruciaal belang zijn: de ruimte, capaciteit en personeelsbezetting. Klik hier en ontvang gratis advies.

Dit is afwassen 2.0!!

PDF bestanden:

M_iClean_Brochure.pdf
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.