Rhima DR-52E

Rhima DR 52E bedrijfsvaatwasmachine

 
Compact en veelzijdig
De Rhima DR 52E is een compacte en veelzijdige bedrijfsvaatwasmachine. Door de geringe hoogte van slechts 85 cm kan de machine eventueel ook onder een werktafel of –blad geplaatst worden, maar vrijstaand is ook mogelijk. Een optie is om de Rhima DR 52E op een roestvrijstalen verhogings te zetten. Waardoor de afwasmedewerker de machine kan in- en uitladen zonder te bukken en is ergonomisch zeer verantwoord.


Dubbelwandig en geïsoleerd
De DR 52E is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor straalt de machine weinig warmte uit (energie zuinig) en is bijzonder geruisarm. De machine is uitgevoerd met een diepgetrokken wastank. Dit betekent dat er geen lasnaden onder het waterniveau zitten en de hoeken afgerond zijn. Hierdoor krijgen achtergebleven etensresten niet de kans zich in de machine vast te zetten. Het ingebouwde dubbelvuilfiltersysteem zorgt ervoor dat het waswater zo min mogelijk vervuild raakt. Dat dit hygiëneverhogend is spreekt voor zich.

Door het compacte formaat en de diepte van 64 cm is de DR 52E bijzonder geschikt voor plateaus en dienbladen tot 40 x 60 cm. Door de krachtige waspomp van 750 watt is de machine tevens te gebruiken voor het afwassen van RVS keukenmaterialen, gereedschappen, kratten en materialen van Gastronorm- en Euronorm afmeting. En met behulp van een standaardkorf 50 x 50 cm is ook “standaard “ vaat- en glaswerk voor de DR 52E een fluitje van een cent.
 

NIEUW: Energiebesparende boiler
Als de machine niet constant wordt gebruikt, is het niet nodig dat de geïsoleerde boiler het naspoelwater constant op 85°C houdt. Over de hele dag gezien, staan de meeste machines langer standby dan ze effectief werken. Gedurende deze tijd schakelt de boiler terug naar een lagere standby-temperatuur, waardoor minder energie gevraagd wordt om de boiler op temperatuur te houden.De Rhima DR-52E is vanaf € 3.795 beschikbaar in onze webshop
Rhima  
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.