Rhima DR-53E (S)

Rhima DR 53E(S) bedrijfsvaatwasmachine

 
De Rhima bedrijfsvaatwasmachine DR 53E is specifiek ontworpen om grote pannnenkoekenborden, pizzaborden, gastronorm dienbladen, bake-off plateau’s 400 x 600 mm en keukenmaterialen e.d. af te wassen. Deze voorlader heeft de waskracht en de binnenruimte van een zware doorschuifvaatwasser.
 
De DR 53E is bijzonder geschikt om te plaatsen in die keukens waar de ruimte ontbreekt om een doorschuifmachine op te stellen.Big size RVS wasruimte
De doorvoerhoogte bedraagt maar liefst 450 mm en is daardoor geschikt voor grote materialen als roosters van afzuiging, RVS emmers en grote pannen. Bovendien is de wasruimte extra diep en is naast gastronorm dienbladen en GN-containers, zelfs geschikt voor bake-off plateaus en Euronorm kratten van 600 mm diep. De krachtige 1200 watt waspomp zorgt ervoor dat ook de zwaar vervuilde keukenmaterialen schitterend schoon gewassen worden.


Vier wasprogramma's
Door de electronische besturing heeft de DR 53E Plus vier wasprogramma’s. Programma 1 duurt 60 seconden, programma 2 120 seconden, programma 3 180 seconden en programma 4 300 seconden. Het is prettig een eigen programma te kunnen kiezen voor bijvoorbeeld glazen, voor vaatwerk, voor keukenmaterialen en een extra lang programma voor b.v. roosters van de afzuiging. De vier wasprogramma’s zijn qua tijd instelbaar volgens uw eigen voorkeur. Tevens is er een zelfreinigingsprogramma voor het interieur van de machine aan het einde van de werkdag.


Bespaar energie met een slimme boiler
Als de machine niet constant wordt gebruikt, is het niet nodig dat de geïsoleerde boiler het naspoelwater constant op 85°C houdt. Over de hele dag gezien, staan de meeste machines langer standby dan dat ze effectief werken. Gedurende deze tijd schakelt de boiler terug naar een lagere standby-temperatuur, waardoor minder energie gevraagd wordt om de boiler op temperatuur te houden.


Energiezuinig en geluidsarm door dubbele wand
De DR 53E Plus is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor straalt de machine weinig warmte uit (energie zuinig) en is bijzonder geruisarm. Doordat de korfgeleiders diepgetrokken zijn in de zijwand en de wastank afgeronde hoeken heeft, is de binnenzijde eenvoudig schoon te maken.


Ook verkrijgbaar met ingebouwde waterontharder en afvoerpomp
Optioneel is de vaatwasmachine leverbaar met een ingebouwde waterontharder. Indien de machine wordt aangesloten op hard water (›5° dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder. Voor die plaatsen waar de waterafvoer gelijk of hoger zit dan de bodem van de wastank is een model met ingebouwde afvoerpomp leverbaar.
 

De Rhima DR-53E verkrijgbaar vanaf € 4.335 in onze webshop
Rhima  
Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Sitemap - Powered by GSD

Uwbedrijfskeuken maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.